XXL Vlees
XXLVlees

Over XXLvlees.nl: altijd de hoogste kwaliteit voor de laagste prijs

Thuis genieten van een lekker stuk vlees hoeft niet duur te zijn. Met XXL Vlees brengen we de kwaliteit die je in een restaurant verwacht bij jou thuis. Zonder dat je hiervoor de jackpot betaalt. Op XXLvlees.nl vind je namelijk het hoogste kwaliteit vlees voor de laagste prijs. Dat is wat je van ons kan verwachten. Niets meer, niets minder. Al ons vlees is afkomstig van eigen bodem en van dieren die een goed leven hebben gehad. Zo kunnen wij jou altijd de beste kwaliteit ossenhaas en kipfilet garanderen, voor een eerlijke prijs. Dat wordt genieten!

Altijd vertrouwde kwaliteit

Ons vlees is altijd vers, waardoor wij vertrouwde kwaliteit kunnen bieden. Ook na invriezen proef je dat. Al onze producten worden gevacumeerd geleverd. Dit zorgt ervoor dat het vlees langer houdbaar is, het heerlijk mals blijft én het is zeer geschikt voor het intensiveren van de smaak tijdens het marineren.

Altijd de laagste prijs

Omdat wij ons XXL Vlees rechtstreeks inkopen bij de boer, kunnen wij jou een mooi assortiment aan kip en ossenhaas aanbieden, voor een eerlijke prijs. Door het in- en verkopen van grote stukken vlees, kunnen wij de prijs laag houden. Zo blijven de beste stukken ossenhaas en kip(dij)filet betaalbaar voor iedereen. En kun je elke dag een maaltijd van topkwaliteit op tafel zetten.

Altijd vers bezorgd

Wanneer jij jouw favoriete stuk vlees op onze website hebt uitgezocht, besteld en betaald, gaan wij voor je aan de slag. Al ons vlees wordt luchtdicht (gevacumeerd) verpakt en gekoeld geleverd. Hierdoor kun je ervoor kiezen om dezelfde dag nog een vers, mals stuk vlees te bereiden en aan je gasten te serveren. Of om het vlees in te vriezen en er op een later tijdstip van te genieten. Wanneer je het vlees wil invriezen, adviseren wij om dit nog op de dag van levering te doen. Zo blijft de kwaliteit van het vlees op z’n best.

Benieuwd geworden naar ons XXL vlees assortiment? Bekijk dan ons productoverzicht en bestel jouw favoriete producten gemakkelijk online. Heb je vragen over het bestellen en bezorgen? Bekijk dan onze pagina met veelgestelde vragen of neem direct contact met ons op.